top of page
Rosemarjinsettled 1.png

Cranio Sacraal Healing

Gezichtsmassage

Craniosacraaltherapie is een zachte manuele behandelingsmethode waarbij de schedel (cranium) en het heiligbeen (sacrum) licht aangeraakt worden om het centrale zenuwstelsel weer in balans te brengen. Aangezien het zenuwstelsel het hele lichaam aanstuurt, kunnen verstoringen hierin tal van klachten tot gevolg hebben, zoals minder goed werkende organen, hormonale disbalans, spierspanningen, emotionele problemen, vermoeidheid, hyperactiviteit…

 

Door subtiele aanraking van het zenuwstelsel, wordt vastzittende energie opgespoord en worden blokkades losgemaakt, waardoor er weer stroming ontstaat en organen en lichaamsfuncties uitgenodigd worden om opnieuw optimaal te functioneren. Soms heeft een onbalans een emotionele oorsprong en is zuiver lichamelijk werk niet voldoende. In dat geval gaan we rechtstreeks met het trauma in communicatie om ook dit emotionele verhaal te kunnen helen. 

 

Een craniosacraalbehandeling heeft niet enkel een weldoende invloed op het fysieke, mentale en emotionele welbevingen, het is ook een ultieme vorm van ontspanning. Zeker geen luxe in deze tijden van stress. 

 

Ondanks de subtiele aanrakingen werkt deze therapie diep door. Een eenmalige behandeling kan diepe ontspanning geven en de bovenliggende blokkeringen losmaken. Voor onderliggende  trauma’s is wellicht een meervoudige behandeling nodig. 

 

Wat mag je verwachten:
  1. Gesprek: in een kort gesprek vertel je welke thema’s je op dat moment bezighouden en waar je specifiek hulp of heling op verwacht.

  2. Behandeling: je gaat op de tafel liggen en door subtiele aanrakingen van hoofd, schouders, romp worden de craniosacrale fluids weer in evenwicht gebracht. 

 

Goed om te weten:
  • Craniosacraaltherapie kan gecombineerd worden met kristalhealing en uitgebreid worden tot een multidimensional healing

  • Vraag tijdens het consult indien nodig ook voedings- en supplementenadvies, om je lichaam te detoxen en te versterken. De juiste mineralen en vitaminen kunnen de heling ondersteunen en bekrachtigen. 

 

Duur: ongeveer 1 uur
Prijs: 80 €

 

Contacteer me hier voor meer uitleg of om een afspraak te maken.

Praktisch

Knipsel_edited.png

Sessies in mijn praktijk in Boortmeerbeek 

prijs voor een sessie van 1uur: 65€

betalen kan zowel contant als met betaalapp

bottom of page