top of page
Rosemarjinsettled 1.png

Multidimensional Healing

Uitgesneden.png

Multidimensional healing is een totaalheling op je fysieke en energetische lichaam, aangepast aan de noden en prioriteiten van het moment. Het integreert craniosacraaltherapie, heling van het energetisch lichaam, het gebruik van lichtcodes en lichttaal en indien gewenst ook kristaltherapie.

 

Wat mag je verwachten:
  1. Gesprek: in een voorafgaand coaching gesprek vertel je welke thema’s je op dat moment bezighouden en waar je specifiek hulp of heling op verwacht.

  2. Reading: door af te stemmen op het multidimensioneel schilderij dat in de helingruimte hangt wordt nog fijner bepaald wat er precies speelt, waar op gewerkt mag worden en wat prioriteit is.  

  3. Kristal: indien je wenst, kan je een kristal uitkiezen dat mee geïntegreerd wordt in de heling. Je kan het kristal ook laten coderen en meenemen naar huis om je kristallijne lichaam verder te activeren. 

  4. Craniosacraal healing: terwijl je ontspannen op de helingstafel ligt, ontvang je een energetische craniosacraalhealing, waarbij niet alleen op de lichamelijke craniosacrale fluids wordt gewerkt, maar op het hele energetische lichaam. Hierbij wordt het kristallijne lichaamsgrid gecorrigeerd. Er wordt ook met lichtcodes en eventueel met een uitgekozen kristal gewerkt. Bij het aanbrengen van de lichtcodes in lichttaal wordt ook een korte boodschap opgenomen, die je daarna regelmatig kan herbeluisteren om de trilling van de boodschap ook de dagen en weken na de heling te laten doorwerken. 

  5. Voeding en supplementen: vraag indien nodig ook voedingsadvies en advies over supplementen, om je lichaam te detoxen en te versterken. De juiste mineralen en vitaminen zullen de werking van je heling ondersteunen en bekrachtigen. 

 

Duur: eerste keer 2 uur, herhalingen 1.30 uur.
Prijs: 130 € / 110 €

 

Goed om te weten: 
  • Vraag indien nodig ook voedingsadvies en advies over supplementen, om je lichaam te detoxen en te versterken. De juiste mineralen en vitaminen kunnen de heling ondersteunen en bekrachtigen. 

 

Contacteer me hier voor meer uitleg of om een afspraak te maken.

Praktisch

Knipsel_edited.png

Sessies kunnen doorgaan in mijn praktijk te Boortmeerbeek of ONLINE.

bottom of page