top of page
Rosemarjinsettled 1.png

Over Rosemarijn Van Wezemael

DSC09273.JPG
Wie ben ik?

 

Ik ben een moeder van twee zonen, die ik grotendeels alleen heb opgevoed, wat me veel ervaring heeft gegeven in gronding, energetica en gezondheid. En ik ben een wounded healer; via zware levenslessen heb ik geleerd dat introspectie, zelfkennis en zelfheling je als mens en professional alleen maar sterker maken.

 

Ruime interesse

 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in mensen, dieren en planten en ging daarom biologie studeren. Ik behaalde mijn kandidatuur en ook al maakte ik mijn licenties niet af, mijn fascinatie voor het lichaam en geneeskundige processen is blijven bestaan en is nog altijd zichtbaar in de sessies die ik geef. 

 

Daarna volgde ik een opleiding als schoonheidsspecialiste, waar ik het grootste deel van mijn professionele loopbaan aan wijdde. 

 

Van jongsaf aan was ik geïnteresseerd in spiritualiteit. Het werd me niet meegeven in mijn opvoeding, maar vele begrippen – zoals reïncarnatie of etherische lichamen – waren vanuit een soort natuurlijk weten altijd een evidentie voor me. 

 

Na heel wat opleidingen (zie hieronder) groeide de drang om die kennis met mijn werk te gaan verweven en uiteindelijk opende ik De Lotus, een praktijk waarin ik mijn verzorgingswerk verbindt met mijn spirituele kennis. Wat ik inmiddels al 22 jaar met succes doe. Onder het moto: innerlijk en uiterlijk bekrachtigt elkaar. Als je je lichaam van binnenuit voedt, straalt dat uit naar de buitenkant, en als je je lichaam uiterlijk verzorgt, voedt dat ook je ziel.

 

Opleidingen

 

In de jaren ’90 en 2000 volgde ik een hele reeks opleidingen, zoals Reiki (Mastergraad), Bachbloesems, Aura-Soma, Geur-en Kleurtherapie, Craniosacraaltherapie (Etienne Peirsman Instituut), Metamorfose massage, Actious Consciousness (Barrs), EFT (Emotional Freedom Technique), etc. 

 

Vanuit mijn fascinatie voor biologie volgde ik ook vanaf 2012 bij La Royale jaarlijkse opleidingen, o.a. Phyto-embryologie, die als doel hebben het immuunsysteem te versterken met natuurlijke plantremedies. Een degelijke opleiding door artsen gegeven, die ik nog bijna dagelijks gebruik om cliënten advies te geven over hoe ze hun gezondheid op een natuurlijke manier kunnen verbeteren. 

 

Verder leerde ik nog heel wat andere therapieën bij via zelfstudie, zoals EMDR, trauma-opstellingen, homeopathie, … Ook sjamanisme kwam al in 1999 als een natuurlijk gegeven op mijn pad. Ik verzorg ook sound & drum journeys en cacao ceremonies.

 

India

 

Tijdens verscheidene reizen naar India werd ik geïnitieerd in traditionele Indische kennis en technieken. Ik bezocht tempels en ashrams, werd opgeleid in diverse meditatietechnieken (TM, Worldpeace meditation,…), in yoga en ayurvedische massage. Later werd ik als eerste Belgische Deeksha-gever ingewijd in de Oneness University, waarna ik deeksha’s gaf voor groepen in België en Nederland. Een praktijk die ik overigens gestopt ben toen de organisatie ervan me niet meer 100% zuiver leek.  

 

In 2007 ontmoette ik swami Nardanand, een Shaktipat meester die me inwijdde ik Shaktipat en voor wie ik veel programma’s en meditaties organiseerde. Ook heel wat andere Indische meesters logeerden in De Lotus en gaven er hun programma. 

Vanaf 2008 kreeg ik in India een aantal Sri Vidya initiaties; Sri Vidya is de leer van de Goddelijke Moeder. Sinds 2012 channel ik ook boodschappen van de Moeder en krijg ik lichttaal door. 

 

Portugal

 

25 jaar geleden kreeg ik een visioen dat me vertelde dat ik op latere leeftijd nog een kind zou krijgen en een huis zou kopen in het buitenland, waar ik vele jaren naartoe zou pendelen. Wat op dit moment bewaarheid is. Zo is het Portugal-project als puur intuïtieve onderneming ontstaan. Op het domein van Casa do Lotus in Figueiro dos Vinhos in Portugal staat een multidimensionaal portaal waar actief informatie kan worden gedownload uit het oude Atlantis. 

 

Contacteer me hier voor meer uitleg of om een afspraak te maken.

bottom of page