top of page
Rosemarjinsettled 1.png

Kristal Healing

DSC09259.ARW

We evolueren als mensheid op dit moment van een koolstoflichaam naar een meer kristallijn lichaam. Mijn werk focust op het herstellen van dat kristallijne grid in onszelf en op het weer aanhechten ervan aan het kristallijne grid van de aarde. 

 

Ons kristallijn lichaam heeft een hogere trilling dan ons huidige fysieke lichaam. Met het herstellen en activeren van ons kristallijn lichaam verhogen we dus onze trilling. Een hogere trilling maakt dat we fijner afgestemd geraken; subtieler voelen en waarnemen; hogere emoties ontwikkelen zoals dankbaarheid en compassie; meer vanuit het hart leven; op fysiek, mentaal en emotioneel vlak helen en dus ‘heler’ worden – kortom, evolueren naar een bewuster en totaler vorm van mens zijn. 

 

Kristallen kunnen hierbij actief helpen. Door mee te resoneren op de frequentie van het kristal, help je je eigen lichaamsfrequentie te verhogen.

 

Wat mag je verwachten:
  1. Steen kiezen: uit het beschikbare aanbod kies je zelf intuïtief een kristal (een bergkristal, rozenkwarts, amethyst, seleniet, hematiet, aquamarijn, zwarte toermalijn, ruwe smaragd, etc). Elk kristal heeft een eigen trilling en je wordt intuïtief en spontaan aangetrokken tot de trilling die op dat moment aan de orde is voor jou.

  2. Codering: in afstemming codeer ik dat kristal met lichtcodes in lichttaal, zodat het nog fijner afgestemd is op jou en de evolutie waar je op dat moment aan toe bent.

  3. Verdere werking: je kan het gecodeerde kristal daarna bij je dragen, of je kan het in een waterkaraf leggen en door dagelijks dat water te drinken de kristaltrilling verder in je lichaam activeren.

 

Duur: 10 tot 20 min

Prijs:  25 €

 

Goed om te weten: 
  • Een kristalhealing kan ingebed worden in een multidimensional healing of een craniosacraalhealing

  • Kristallen kunnen ook op afstand via videocall gecodeerd worden. 

  • Vraag indien nodig ook voedingsadvies en advies over supplementen, om je lichaam te detoxen en te versterken. De juiste mineralen en vitaminen kunnen de heling ondersteunen en bekrachtigen. 

 

Contacteer me hier voor meer uitleg of om een afspraak te maken.

Praktisch

Knipsel_edited.png

Sessies kunnen doorgaan in mijn praktijk te Boortmeerbeek of ONLINE.

bottom of page